©2019 by Goby Foundation.

DATE CU CARACTER PERSONAL

 Conoform cerintelor  Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanleor cu privire la prelucrarea datelor cu character personal si libera circulatie a acestor date. Modificata si completata si ale Legii nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu character personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice . FUNDATIA GOBY FOUNDATION  cu sediul social in Str. Intrarea Crainicului,  Nr 9-11, Bloc Z12, Ap 29, sector 6, Bucuresti, Telefon 0762637314, avand CIF 36908724, inregistrata in Reg. Special nr 125/2016, ce poate fi contactat la adresa de email gobyfoundation@gmail.com, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si nu mai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni-le furnizati. Datele cu caracter personal furnizate nu sunt publicate pe site sau in alta parte si nu sunt facute publice.

Pentru expedierea comenzilor vom folosi datele Dumneavoastra doar cu scopul de a livra comanda dezvaluind firmei de curierat ( nume, prenume,adresa, numar de telefon) date necesare expedierii coletului.

Pentru a confirma comanda si pentru a va anunta despre statusul comenzii dumneavoastra vom folosi adresa de email si/sau numarul de telefon pe care ni le-ati furnizat, la crearea contului dumneavoastra, prin aceste mijloace atunci cand avem nevoi de clarificari suplimentare pentru procesarea comenzilor plasate pe site sau pentru orice alte situatii in care dorim sa va furnizm detalii suplimentare despre comanda sau contul dumneavoastra.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele acestea fiind necesare in principal pentru procesarea comenzilor plasate pe site-ul nostru, pentru asigurarea suportului privind comenzile dumneavoastra avand scopuri secundare specificate mai jos. Eventualul refuz al dumneavoastra de a ne oferi datele solicitate detremina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate si sa distribuim bunurile

Scopul secundar este Acela de a crea o baza de date cu scopul informarii despre viitoarele campanii promotionale sau de aparitia de produse noi pe siteul nostru. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, printr-un simplu email trimis la adresa gobyfoundation@gmail.com cu textul Dezabonare, va vom sterge din baza de date.

Conform Legii nr 677/2001 aveti dreptul de acces de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei, dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa datata si semnata , . FUNDATIA GOBY FOUNDATION  cu sediul social in Str. Intrarea Crainicului,  Nr 9-11, Bloc Z12, Ap 29, sector 6, Bucuresti, Telefon 0762637314, avand CIF 36908724, inregistrata in Reg. Special nr 125/2016, ce poate fi contactata la adresa de email gobyfoundation@gmail.com . Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte va rugam sa ne informati cat curand posibil, stergerea datelor cu caracter personal se poate face si printrun email  la adresa gobyfoundation@gmail.com cu mesajul stergere datele cu caracter personal ( Numele , Prenumele).

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now