©2019 by Goby Foundation.

ACTIVITATI RECREATIVE PENTRU COPII CU AUTISM, SINDROMUL DOWN, ASPERGER, ADHD

   Dansul este o formă de comunicare: între tine şi corpul tău, între tine şi ceilalţi oameni. Este o comunicare nonverbală, spontană, ceea ce implică participarea atât a conştiinţei cât şi a subconştientului, o comunicare într-o situaţie destinsă, securizantă, pe care o creează ritmul muzicii şi convenţia socială care asociază dansul cu momente de divertisment, de “distracţie”. De aici rezultă două motive pentru care dansul are funcţie terapeutică şi totodată două rezultate terapeutice, care în cadrul terapiei prin dans se susţin reciproc.

 

    Dansul reia contactul conştient cu emoţiile stocate la nivel somatic de-a lungul vieţii. Emoţiile puternice care nu sunt exprimate în momentul trăirii lor de către fiinţa umană se păstrează sub forma unor tensiuni musculare la nivelul acelor părţi ale corpului legate simbolic de situaţia trăită. Dansul solicită mult mai multe grupe de muşchi decât activităţile obişnuite. Prin dans, încercând să devii mai expresiv, descoperi din nou, ca un copil, posibilităţile uitate ale corpului tău şi conştientizezi acele tensiuni de mult uitate.

 150 RON- 4 sedinte

1 sedinta/saptamana 

Durata unei sedinte  intre 30 -50 de minute infunctie de cat rezista  copilul in sarcina  

   Atelierele de gândire creativǎ şi dezvoltare personalǎ se adreseazǎ copiilor şi pǎrinţilor.

   Aceste ateliere au ca scop îmbunǎtǎţirea şi creşterea stimei de sine, dezvoltarea abilitǎţilor socio-emoţionale, stimularea creativitǎţii şi gândirii.

Sedinte individuale  cu activitati creative 

50 RON/ sedinta sau 150 RON 4 sedinte

Durata unei sedinte intre 30-50 minute (infunctie de cat poate sta copilul in sarcina)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now